Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Τάσος, καίγεται ζωντανός μέσα σε φούρνο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Τάσος, καίγεται ζωντανός μέσα σε φούρνο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζει η γη της ελιάς με μία εξέλιξη που θα σοκάρει τους τηλεθεατές αλλά και τους πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Η σειρά του Mega υποσχέθηκε την πιο ανατρεπτική σεζόν της φέτος και αυτό ακριβώς κάνει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι σκοτώνεται ο Τάσος

Με έναν φρικτό τρόπο ολοκληρώνεται η ιστορία του Τάσου και της σχέσης του με την Αρετή στη γη της ελιάς. Η αρχή του τέλους όμως θα έρθει όταν η Αρετή μάθει για τα ψέματα που της έχει πει.

Η Αρετή τρελαίνεται από την προδοσία του την ώρα που μαθαίνει και για το παιδί του Στάθη με την Ιουλία. Ταυτόχρονα μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου επέστρεψε στο σπίτι τους μετά από δικά του παρακάλια και λιποθυμάει στο καφενείο.

Έχοντας χάσει πλέον το μυαλό της η Αρετή πηγαίνει έξω από τον φούρνο και του επιτίθεται ρίχνοντας αυγά και φωνάζοντας κατάρες. Μάλιστα τη συλλαμβάνει η αστυνομία και οδηγείται στο αυτόφωρο.

Λίγες ημέρες αργότερα όμως θα υπάρξει μια συγκλονιστική εξέλιξη. Μία μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει στο φούρνο του Τάσου και δυστυχώς ο ίδιος θα είναι μέσα. Ο θάνατός του θα είναι φρικτός και όλοι, με το που μάθουν ότι ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του, θα υποπτευτούν την Αρετή ως υπεύθυνη του εγκλήματος.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα