Σασμός: Ο Μανόλης ζητά από την Καλλιόπη κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση

Σασμός: Ο Μανόλης ζητά από την Καλλιόπη κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως το σχέδιο του Τόλη για τη Λεμονιά μπαίνει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Τζένης και της Θοδώρας. Εύα και Αντρέας δείχνουν να συνεννοούνται, ενώ ο Τηλέμαχος εγκαταλείπει πια τον αδελφό του. Κι ενώ η Καλλιόπη ανοίγει μία πόρτα επιστροφής για τον Ρούσσο, ο Μαθιός παρουσιάζεται στην εισαγγελέα για τον πιο σκοτεινό του εφιάλτη!

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Πέμπτης (25/1);

Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τη Βασιλική παραμένει αγεφύρωτο, παρ’ όλες τις προσπάθειες που γίνονται για να τα ξαναβρούν. Ο Τηλέμαχος ξεκαθαρίζει οριστικά στον Αντρέα ότι δε θα τον ακολουθήσει άλλο στο δρόμο της βεντέτας. Εκείνος, όμως, έχει σκοτεινά σχέδια.

Ο Μαθιός επισκέπτεται τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια για τα μηνύματα στη Βασιλική. Ο Μανόλης θα ζητήσει από την Καλλιόπη κάτι, ως αντάλλαγμα για το άλλοθι που παρείχε στο γιο της, που θα τη φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Χρήστος εξακολουθεί να σκαλίζει τη δολοφονία του Στεφανή. Μία αποκάλυψη θα οδηγήσει τις έρευνές του, όπως φαίνεται, σε νέους δρόμους. Η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνει πως ο Ρούσσος Σταματάκης ίσως επιστρέψει στον τόπο του και φοβάται για τα χειρότερα, ενώ αποκαλύπτει στον παπα-Μιχάλη το λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να πει την αλήθεια στον Αντρέα. Τον καλεί και αυτά που του λέει θα τον αφήσουν άφωνο!

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα