Σασμός: Ο Ανδρέας δίνει το νεφρό του στον Αστέρη και των σώζει

Σασμός: Ο Ανδρέας δίνει το νεφρό του στον Αστέρη και των σώζει

Η υγεία του Αστέρη θα κλονιστεί στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» και ενώ η οικογένεια Σταματάκη θα έχει χάσει κάθε ελπίδα, θα εμφανιστεί ο Αντρέας για να σώσει τον άντρα της Αργυρώς.

Μετά από δεκάδες βάσανα, προβλήματα, δολοπλοκίες, δεύτερες σκέψεις και μια βεντέτα να είναι σε εξέλιξη, θα φτάσει η ώρα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αγγίξουν την πραγματική ευτυχία. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, έχοντας η Καλλιόπη καταλάβει πως ο Παύλος δεν φταίει για τη δολοφονία του άντρα της στη φυλακή και η Αργυρώ πως ο Μαθιός έχει σκοπό να παραδοθεί για τον θάνατο του Στεφανή, μόλις η Βασιλική γεννήσει, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Θα επικρατήσει η αγάπη και θα κάνει όλους να κοιτούν το μέλλον με ανυπομονησία. Μόνο που μια ξαφνική αδιαθεσία του Αστέρη θα κάνει όλους να ανησυχήσουν, κυρίως όμως να μην ξέρουν τι να σκεφτούν.

Όλα θα ξεκινήσουν στα επεισόδια που θα προβληθούν στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν εκείνος μετά από μια κουβέντα του με την Αργυρώ, θα λιποθυμήσει στην αγκαλιά της. Η γυναίκα θα καλέσει ασθενοφόρο που θα τον πάει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός Δημήτρης Μαραθάκης από την πρώτη στιγμή θα τους συμβουλέψει να μην ανησυχούν καθώς θα σκεφτούν πως προέκυψε από υπερκόπωση, ενώ και οι εξετάσεις στις οποίες θα τον υποβάλλουν θα βγουν πολύ καλές.

Όμως ο Δημήτρης θα καλέσει την Καλλιόπη και θα της πει: «Με ανησύχησε η αυξημένη πίεση και μελέτησα το ιστορικό του από την αρχή. Έχω μια υποψία που με απασχολεί. Φοβάμαι μήπως η υπέρταση είναι σύμπτωμα του ενός νεφρού του. Όσο κι αν είναι οργανικά επαρκής, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να παρουσιαστούν θεματάκια σε φάσεις πίεσης. Θα παρακολουθούμε καθημερινά την πίεσή του και αν συνεχίσουν οι υπερτασικές κρίσεις θα τον βάλω σε αγωγή», θα της πει αρχικά και τελικά θα επιβεβαιωθεί.

Ο Αστέρης θα έχει πρόβλημα με το νεφρό του και οι εξετάσεις που θα κάνει εκ νέου, θα επιβάλλουν μεταμόσχευση το συντομότερο δυνατόν.

Η Καλλιόπη θα παρακαλεί τον Θεό να τους βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ θα κατηγορεί τον εαυτό της πως εκείνη φταίει καθώς της είχε δώσει το ένα του νεφρό όταν αρρώστησε βαριά. «Κορίτσι μου, μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Αρχικά δεν ήξερες ότι εκείνος σε έσωσε αλλά και να το ήξερες, δεν θα μπορούσες να προβλέψεις τι θα γίνει στο μέλλον», θα της πει η Μαρίνα, αλλά δεν θα την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Στο μεταξύ, ο Αντρέας που παραμένει εξαφανισμένος αλλά μαθαίνει κάθε τόσο τι συμβαίνει στο χωριό που άφησε πίσω του, δεν αργεί να μάθει και το θέμα με την υγεία του Αστέρη.

Για να εξιλεωθεί λοιπόν για όσα κακά τους προκάλεσε, αποφασίζει να επιστρέψει και να βοηθήσει. «Ξέρω, μάνα, πως σου είχα υποσχεθεί να τους εκδικηθώ για τον θάνατό σου, αλλά τότε δεν γνώριζα πως στις φλέβες μου κυλούσε αίμα των Σταματάκηδων», λέει στη μάνα του κοιτώντας μια φωτογραφία της.

Και παρόλο που ο Χρήστος Γιακωβάκης, σύμφωνα με το TV24 θα αναζητά διακαώς τα ίχνη του, εκείνος θα εμφανιστεί στο χωριό και θα τρέξει κατευθείαν να μιλήσει στον Αστέρη. Η εγχείρηση θα πετύχει και αυτό θα γίνει η αφορμή για να «αγκαλιάσουν» τον Αντρέα και να γίνουν όλοι ξανά… οικογένεια.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα