Γη της ελιάς: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου από την σειρά

Γη της ελιάς: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου από την σειρά

Καμιά φορά τα σενάρια της ζωής προλαβαίνουν τους σεναριογράφους και εκείνοι με την σειρά τους αναγκάζονται να προσαρμόσουν τους ρόλους των πρωταγωνιστών τους με τα νέα δεδομένα... Σε μια τέτοια συνθήκη, ο Διονύσης Παπανδρέου, ο Φίλιππος Στεφανέας από την δημοφιλή σειρά του MEGA “Γη της Ελιάς” αποχωρεί από τον 4ο κύκλο, διότι επιθυμία του νεαρού πρωταγωνιστή από την παραγωγή της σειράς, ήταν να φύγει για να συνεχίσει τις σπουδές του και να πάρει το δίπλωμά του.

Ο Διονύσης Παπανδρέου φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα επικοινωνίας, Μέσων και πολιτισμού, ανέβαλλε τα μαθήματά του ή τα παρακολουθούσε περιστασιακά μόλις ξεκίνησε η συνεργασία του με την “Γη της ελιάς”. Ο ρόλος του Φίλιππου και ο έρωτάς του με την Βασιλική έγινε γρήγορα πολύ αγαπητός από τον κόσμο και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου αρχικά είχε σκεφτεί ο “ήρωάς” της να παίξει σε λίγα επεισόδια, βλέποντας την ανταπόκριση από το κοινό παρέτεινε τον ρόλο του. Και ενώ το ρεπορτάζ λέει ότι δεν θα υπάρχει καμμία άλλη αποχώρηση πρωταγωνιστικού ρόλου στην συνέχεια της σειράς, για την ώρα θα υπάρχουν πολλές ανατροπές, εξελίξεις και νέοι έρωτες που θα καθηλώσουν το φανατικό τηλεοπτικό κοινό.

Ανατροπές, δυνατές αλλαγές και εξελίξεις θα συμβούν το επόμενο διάστημα στο σήριαλ του Mega, που την δεδομένη στιγμή έχει επικεντρωθεί στην σοβαρή κρίση που περνάει η σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η απόφαση όμως του Φίλιππου να αποχωρήσει από την σειρά ανατρέπει όλα τα σενάρια μέχρι στιγμής που το επόμενο διάστημα θα τροποποιηθούν ολοκληρωτικά προκειμένου να προετοιμάσουν το κοινό για την επερχόμενη απουσία του.

Τι θα αλλάξει στην συνέχεια

Ήδη εδώ και καιρό, έχουμε δει τον Φίλιππο να προετοιμάζει ψυχολογικά την Βασιλική και εκείνη να αντιδρά στην επιθυμία εκείνου να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα που -σύμφωνα με το σενάριο - έχει αφήσει στην άκρη για να ασχοληθεί με τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας... Το ρεπορτάζ θέλει στα επόμενα επεισόδια τον Φίλιππο να “σκοτώνεται” σε μια προσπάθεια να σώσει την ζωή του Κωνσταντίνου και το σπίτι του να βυθίζεται στο πένθος (δείτε εδώ πως θα πεθάνει).

Τραγικές φιγούρες η Βασιλική Στεφανέα που θα μείνει χήρα σε πολύ νεαρή ηλικία με ένα παιδί, όπως και η Χάιδω Στεφανέα που θα δει ακόμα ένα παιδί της νεκρό.... Τι θα κάνει η Βασιλική μετά τον χαμό του άντρα της και ποιες αποφάσεις θα πάρει στη ζωή της; Ποιον ρόλο θα παίξει ο Μιλτιάδης στην ζωή της;

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα