Όσα έρχονται στο Netflix αυτήν την εβδομάδα – Οι 7 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Όσα έρχονται στο Netflix αυτήν την εβδομάδα – Οι 7 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Εκτός από την έλευση τους νέου έτους, εχθές Δευτέρα 1 Ιανουαρίου ξεκίνησε μία εξαιρετική εβδομάδα στο Netflix.

Σύμφωνα με το enikos.gr, στην βιβλιοθήκη της streaming πλατφόρμα προστέθηκαν και θα προστεθούν καταπληκτικές σειρές και ταινίες.

Από την νέα σειρά θρίλερ, «Το Δις Εξαμαρτείν» μέχρι το ανατριχιαστικό θρίλερ επιβίωσης «Κοινωνία του Χιονιού», που βασίζεται στη συγκλονιστική αληθινή ιστορία της αεροπορικής καταστροφής των Άνδεων της Ουρουγουάης το 1972.

Netflix: Οι 7 σειρές και ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε:

  • Το Δις Εξαμαρτείν
  • Morbius
    Transporter 2
  • Γλυκιά Παρηγοριά
  • Delicious in Dungeon
  • Η κοινωνία του Χιονιού
  • Αδερφοί Σαν

Morbius – 1 Ιανουαρίου

Ο διακεκριμένος χημικός Dr. Michael Morbius προσπαθεί εναγωνίως να βρει θεραπεία για τη σπάνια ασθένεια του αίματος από την οποία πάσχει. Η τελευταία του λύση είναι ο συνδυασμός ανθρώπινου DNA με DNA νυχτερίδας-βαμπίρ, ο οποίος μοιάζει να έχει θαυματουργά αποτελέσματα.

Το Δις Εξαμαρτείν – 1 Ιανουαρίου

Το Δις Εξαμαρτείν (Fool Me Once) αφηγείται την ιστορία της Μάγια Στερν (Μισέλ Κίγκαν), η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τη βάναυση δολοφονία του άντρα της, Τζο (Ρίτσαρντ Άρμιταζ). Όταν όμως η Μάγια εγκαθιστά ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, για να παρακολουθεί την κόρη της, βλέπει στο σπίτι, προς μεγάλη της έκπληξη, έναν άντρα που γνωρίζει. Τον άντρα της που θεωρούσε νεκρό…

Ο αρχιφύλακας Σάμι Κιρς (Αντίλ Άχταρ) αναλαμβάνει επικεφαλής της έρευνας ανθρωποκτονίας του Τζο, αλλά έχει να λύσει και τα δικά του προβλήματα. Παράλληλα, η ανιψιά και ο ανιψιός της Μάγια, η Άμπι και ο Ντάνιελ, προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία της μητέρας τους, μερικούς μήνες νωρίτερα. Συνδέονται άραγε μεταξύ τους οι δύο υποθέσεις; Το Fool Me Once παρακολουθεί αυτούς τους χαρακτήρες σε μια συγκλονιστική αναζήτηση για την αλήθεια που θα φέρει στο φως σοκαριστικά μυστικά και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Η Τζοάνα Λάμλεϊ υποδύεται την Τζούντιθ Μπάρκετ, την προστατευτική μητέρα του Τζο.

Η κοινωνία του Χιονιού – 4 Ιανουαρίου

Το 1972, η πτήση 571 της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουρουγουάης, που ναυλώθηκε για την πτήση μιας ομάδας ράγκμπι στη Χιλή, συντρίβεται καταστροφικά σε έναν παγετώνα στην καρδιά των Άνδεων. Μόνο 29 από τους 45 επιβάτες επέζησαν από τη συντριβή και βρέθηκαν σε ένα από τα πιο σκληρά περιβάλλοντα του κόσμου, όπου αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ακραίες πράξεις για να παραμείνουν ζωντανοί.

Delicious in Dungeon – 4 Ιανουαρίου

Μπουντρούμια, δράκοι… και νόστιμη σούπα τεράτων;! Οι εξερευνητές εισβάλλουν σε ένα καταραμένο θαμμένο βασίλειο για να σώσουν τον φίλο τους, μαγειρεύοντας στην πορεία.

Αδερφοί Σαν – 4 Ιανουαρίου

Όταν ο αρχηγός μιας πανίσχυρης τριάδας από την Ταϊβάν δολοφονείται από κάποιον άγνωστο, ο μεγαλύτερος γιος του, ο θρυλικός δολοφόνος Τσαρλς “Καρεκλοπόδαρος” Σαν (Τζάστιν Τσιν) πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να προστατέψει τη μητέρα του, Εϊλίν (Μισέλ Γεό), και τον αφελή μικρότερο αδελφό του, Μπρους (Σαμ Σονγκ Λι) – ο οποίος δεν ξέρει έως τώρα την παραμικρή αλήθεια για την οικογένειά του.

Όμως, με την σύγκρουση για κυριαρχία ανάμεσα στις πιο φονικές ομάδες της Ταϊπέι και μια νέα ανερχόμενη φατρία, ο Τσαρλς, ο Μπρους και η μητέρα τους πρέπει να κλείσουν τις πληγές που προκάλεσε ο χωρισμός τους και να ανακαλύψουν το πραγματικό νόημα της αδελφικής αγάπης και της οικογένειας, προτού ένας από τους αμέτρητους εχθρούς τους τούς σκοτώσει όλους. Τη δημιουργία του κωμικού οικογενειακού δράματος με πολλή δράση “Αδερφοί Σαν” υπογράφουν οι Μπραντ Φάλτσακ και Μπάιρον Γου.

Γλυκιά Παρηγοριά – 5 Ιανουαρίου

Ο Μαρκ (Ντάνιελ Λέβι) ζούσε ευτυχισμένος στη σκιά του πληθωρικού συζύγου του, Όλιβερ (Λουκ Έβανς). Όταν όμως ο Όλιβερ πεθαίνει απρόσμενα, ο κόσμος του Μαρκ καταρέει, οδηγώντας τον σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης στο Παρίσι μαζί με τους δύο κολλητούς του, Σόφι (Ρουθ Νέγκα) και Τόμας (Χιμές Πατέλ). Η “Γλυκιά Παρηγοριά” σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Λέβι ως σεναριογράφου και σκηνοθέτη σε ταινία μεγάλου μήκους. Εκτελεί, επίσης, χρέη παραγωγού ως μέλος της Not a Real Production Company, μαζί με τη Sister Pictures.

Transporter 2 – 7 Ιανουαρίου

Ο μεταφορέας Φρανκ Μάρτιν, πρώην μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, έχει αναλάβει καθήκοντα σοφέρ για την οικογένεια ενός υψηλόβαθμου αστυνομικού κατά των ναρκωτικών. Ο 6χρονος γιος όμως της οικογένειας απάγεται από εμπόρους, που τον μολύνουν με ένα θανατηφόρο ιό, και ο Φρανκ σπεύδει να βοηθήσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα