Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη βρίσκει τη γυναίκα του Ιπποκράτη σε ένα πηγάδι στην αυλή

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη βρίσκει τη γυναίκα του Ιπποκράτη σε ένα πηγάδι στην αυλή

H Ειρήνη σε συνδυασμό με την Ευγενία που δεν θα έχει πάψει να ψάχνει στοιχεία για την εξαφάνιση της αδελφής της, πριν οδηγηθούν στο συμπέρασμα πως εκείνη πνίγηκε, θα καταλάβει εύκολα πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στο σπίτι του Ιπποκράτη Πανόπουλου.

Η τραγική αλήθεια θα της παρουσιαστεί τη μέρα που θα βρεθεί στον κήπο με τον Ορφέα και το μικρό αγόρι της αποκαλύψει πως ο πατέρας του δεν τον αφήνει να πλησιάζει στο πηγάδι από φόβο μην πέσει μέσα. Εκείνη όχι απλά θα τον αφήσει να πλησιάσει αλλά και να κοιτάξει μέσα σε αυτό, έτσι ώστε να διαλυθούν οι όποιοι φόβοι του.

Και οι δύο τότε θα παρατηρήσουν κάτι στο βάθος του πηγαδιού να επιπλέει αλλά η Ειρήνη, για να μην τρομάξει το αγόρι, θα του πει: «Δεν είναι τίποτα, Ορφέα μου. Σίγουρα κάποιο σκουπίδι. Μάλλον όμως ήρθε και η ώρα να γυρίσουμε πίσω. Αύριο πάλι βόλτα».

Οι δυο τους θα μπουν στο σπίτι και εκείνη έντρομη θα μιλήσει στη Δήμητρα γι’ αυτό που είδε. Μαζί, την επόμενη μέρα θα βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο του κήπου, όπου και θα διαπιστώσουν αυτό που με τόσο κόπο έκρυβε ο Λιμενικός.

Πώς ο ίδιος έχει σκοτώσει και πετάξει τη γυναίκα του μέσα στο πηγάδι. Το σοκ των δύο γυναικών θα είναι τεράστιο και δεν θα ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Πηγή: daddy-cool

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα