Η Γη της Ελιάς: Επιστροφή στον κόσμο της παρανομίας

Η Γη της Ελιάς: Επιστροφή στον κόσμο της παρανομίας

Η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται υπό απειλή, καθώς λαμβάνει απειλητικά μηνύματα, πράγμα που τον ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό. Ο Κωνσταντίνος παίρνει ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα, που τον ταράζει πάρα πολύ.

Παρ’ ότι η Ισμήνη τον ρωτά, γιατί τον παρατηρεί εξειρετικά ανήσυχο, δεν της αποκαλύπτει τίποτα. Κι όμως, ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να ηρεμήσει μέχρι να αποκαλυφθεί αυτός που τον απειλεί.

Άραγε το παρελθόν του εισβάλλει εκ νέου στη ζωή του, στέλνοντάς του κάποια προειδοποίηση; Σε άλλα νέα, η Αριάδνη προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Βασιλική, παρά την αρχική της αντίσταση.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει ή να αποδεχτεί την Αριάδνη ως μέλος της οικογένειας, ιδιαίτερα μετά τη διαπίστωση ότι η Αριάδνη πήρε το οικογενειακό επώνυμο από τον Στάθη.

Η Αριάδνη προσπαθεί να έρθει σε επαφή και να εξηγήσει τις προθέσεις της, όμως παίρνει ως απάντηση ένα τείχος από την Βασιλική. Αυτό το τείχος θα το βάλει και στη σχέση με τον συζυγο της, τον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος θα την προειδοποιήσει ότι δεν αντιμετωπίζει με τον δέοντα τρόπο την αδερφή της και θα πρέπει να της δώσει μια ευκαιρία για συζήτηση.

Η Βασιλική θα αντιδράσει έντονα δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να το κάνει. Αυτό θα εξοργίσει τον Φίλιππο ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας σοβαρές εντάσεις στο γάμο τους.

Πηγή: daddy-cool.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα