Eurovision 2010 και το παρατράγουδο - εισβολέας Jimmy Jump!

Jimmy Jump: Ο εισβολέας - παρατράγουδο της Eurovision 2010. Ένας... εισβολέας ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, αναστατώνοντας τους πάντες! Όπως έγινε γνωστό, ο «guest» ήταν ο Jimmy Jump, που κατά καιρούς έχει εισβάλλει σε πολλά γήπεδα.

Φορώντας τζιν, μαύρο μπλουζάκι και ροζ σκουφάκι, ο Jimmy ανέβηκε στη σκηνή του «Telenor Arena» περίπου στα μισά του τραγουδιού της Ισπανίας και προσπάθησε να μιμηθεί το χορευτικό της!

Άφωνοι ο τραγουδιστής και το μπαλέτο συνέχισαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ η εμφάνισή τους επαναλήφθηκε στο τέλος της βραδιάς λόγω του περιστατικού.

Αφού έκανε τον χαβαλέ του, ο εκκεντρικός σαλταδόρος κατέβηκε λίγο πριν φτάσουν οι άνδρες ασφαλείας ενώ κρατείται από τις αρχές της Νορβηγίας.

Πάντως, ο Jimmy είχε προειδοποιήσει πως «θα σκάσει μύτη» στην Eurovision, ενώ στα... πλάνα του είναι και το Μουντιάλ.

Ευτυχώς που δεν διάλεξε την Ελλάδα για να χοροπηδήσει... Αλλά την χώρα μας την έχει τιμήσει ήδη: μπήκε στον τελικό του Euro 2004, όπου η Εθνική μας έπαιζε με την Πορτογαλία.

Ο 55ος διαγωνισμός της φετινής Eurovision ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο ένας απρόσκλητος επισκέπτης έκανε μία θεαματική είσοδο στη σκηνή του Telenor Arena, προκαλώντας αναστάτωση…

O «guest» ήταν ο Jimmy Jump, που κατά καιρούς έχει εισβάλλει σε πολλά γήπεδα.

Φορώντας τζιν, μαύρο μπλουζάκι και ροζ σκουφάκι, ο Jimmy ανέβηκε στη σκηνή, ενώ ο τραγουδιστής της Ισπανίας ερμήνευε το κομμάτι του, και συμμετείχε με το δικό του τρόπο στο χορευτικό μέρος του show. Αφού έκανε τον «χαβαλέ» του, ο Jimmy κατέβηκε λίγο πριν φτάσουν οι άνδρες ασφαλείας.

Πλέον, κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Όσλο. Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Ισπανίας ξανατραγούδησε στο τέλος της βραδιάς.

Ο συμπαθής Jimmy Jump διακηρύξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το ποδοσφαιρικό του μανιφέστο συνεπαρμένος από την καταλανικό του ταμπεραμέντο. Δεν καταλαβαίνει από πρωτόκολλα, κανονισμούς!

Μία ιδιότυπη "προσωπικότητα" που θα ζήλευαν κορυφαίοι. Οι Έλληνες τον λάτρεψαν για όσα έπραξε στον αλήστου μνήμης τελικό του Euro 2004!

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα