Eurovision 2012: Τι απαντάει η EBU για το slow motion της Σουηδίας

Μετά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το εφέ του slow motion που χρησιμοποίησε η Loreen στην εμφάνιση της Σουηδίας στην Eurovision, ήρθε και η απάντηση από την EBU για να λήξει το θέμα.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος έστειλε επιστολή στην EBU για την χρήση του slow motion στην εμφάνιση της Σουηδίας, η οποία επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιεύθηκε στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet μια από τις μεγαλύτερες σε πωλήσεις εφημερίδα της χώρας. Εκτός από την επιστολή του Έλληνα δημοσιογράφου, η εφημερίδα στο άρθρο της φιλοξενεί και την απάντηση του υπεύθυνου του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, Jon Ola Sand.

Η απάντηση του είναι η εξής: "Έλαβα ένα email σχετικά με το θέμα, αλλά σίγουρα δεν απαγορεύεται. Δε λέει πουθενά στους κανονισμούς ότι απαγορεύεται το slow motion. Μπορείτε να αναπνεύσετε! Η Eurovision θα είναι στη Σουηδία του χρόνου!"

Τέλος λοιπόν στα σενάρια περί ακύρωσης της νίκης της Σουηδίας. Η Loreen και το Euphoria, είναι αδιαμφισβήτητους νικητές του 57ου διαγωνισμού της Eurovision!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα