ΗΠΑ: Συναγερμός σε λύκειο της Φλόριντα για ύποπτο άτομο

ΗΠΑ: Συναγερμός σε λύκειο της Φλόριντα για ύποπτο άτομο

Ένα λύκειο της Φλόριντα στις ΗΠΑ τέθηκε σε κατάσταση αποκλεισμού εν μέσω αναφορών για ένα «ύποπτο άτομο» που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (12/03).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, το λύκειο Timber Creek στο Ορλάντο περιβάλλεται από ισχυρή αστυνομική παρουσία, καθώς οι βοηθοί του σερίφη της κομητείας Όραντζ διεξάγουν «μεθοδική έρευνα» σε κάθε κτήριο.

«Το σχολείο έχει τεθεί σε κατάσταση αποκλεισμού και κανείς δεν επιτρέπεται να εισέλθει ή να εξέλθει από τον χώρο αυτή τη στιγμή», ανέφερε το Γραφείο του σερίφη σε σχετική ανάρτησή του στο X.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στo λύκειο του Ορλάντο στις 9:15 π.μ. (τοπική ώρα), ενώ ορισμένοι από αυτούς φαίνεται να φορούσαν πλήρη εξοπλισμό. Μια εικόνα που φέρεται να είναι από τον συναγερμό, προειδοποιούσε όποιον βρισκόταν στην πανεπιστημιούπολη να «παραμείνει μέσα, να κλειδώσει τις πόρτες και τα παράθυρα».

«Αν βρίσκεστε εκτός των εγκαταστάσεων, παρακαλείστε να αποφύγετε να μπείτε στον χώρο μέχρι να αρθεί η προειδοποίηση», έγραφε το σχετικό μήνυμα. Πλάνα έδειχναν μεγάλο αριθμό γονέων συγκεντρωμένων έξω από το σχολείο, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Λίγη ώρα αφότου βγήκε η προειδοποίηση, ο διευθυντής Στίβεν Σουμπάσης δήλωσε σε ενημέρωση προς τις οικογένειες ότι «όλοι οι μαθητές και το προσωπικό είναι ασφαλείς».

Πηγή: ieidiseis.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα