F1: Ο αρχηγός της Red Bull αντιμετωπίζει κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά

F1: Ο αρχηγός της Red Bull αντιμετωπίζει κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά

«Πονοκέφαλος» στην Red Bull μετά τις κατηγορίες που βαραίνουν τον αρχηγό της ομάδας στην F1, Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο αρχηγός της Red Bull στην F1, Κρίστιαν Χόρνερ, κατηγορήθηκε από υπάλληλο της ομάδας για «ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά» προς συνάδελφό του, με τους Αυστριακούς να επιβεβαιώνουν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες. Η Red Bull τοποθετήθηκε επί του θέματος και ανέφερε πως έχει ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα αφού ενημερώθηκε για «ορισμένους πρόσφατους ισχυρισμούς» από έναν υπάλληλο της εταιρείας, σχετικά με την συμπεριφορά του 50χρονου βρετανού.

«Αφού η εταιρεία ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Η διαδικασία αυτή, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, πραγματοποιείται από εξωτερικό, εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», είπε ένας εκπρόσωπος της ομάδας

Απαντώντας σε όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του, ο Χόρνερ είπε: «Αρνούμαι πλήρως αυτούς τους ισχυρισμούς». Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull, ηγείται της ομάδας από την άφιξή τους στο grid το 2005 και αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους αρχηγούς των τελευταίων ετών.

Την περασμένη σεζόν, η Red Bull κέρδισε 21 από τους 22 αγώνες του καλεντάρι, σημειώνοντας την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία της. Η Αυστριακή ομάδα με έδρα το Milton Keynes έχει κερδίσει επτά πρωταθλήματα οδηγών και έξι πρωταθλήματα κατασκευαστών υπό τις οδηγίες του Χόρνερ.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα