Πανικός εν πτήσει για την Εθνική Γκάμπια: Λιποθύμησαν παίκτες

Πανικός εν πτήσει για την Εθνική Γκάμπια: Λιποθύμησαν παίκτες

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Γκάμπιας, την ώρα που επέβαιναν σε πτήση προς την Ακτή Ελεφαντοστού ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Αναλυτικότερα, κατά την πτήση παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα και ορισμένα μέλη της αποστολής λιποθύμησαν λόγω έλλειψης οξυγόνου, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να επιστρέψει πίσω κάνοντας αναγκαστική προσγείωση. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε, υποβλήθηκε σε ελέγχους κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι όντως υπήρχε έλλειψη πίεσης και οξυγόνου στην καμπίνα.

Μιλώντας σε βελγικά ΜΜΕ, ο προπονητής της ομάδας, Τομ Σεντφιέ, αναφέρθηκε στην τρομακτική εμπειρία που βίωσε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αποκαλύπτοντας πως φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

«Θα μπορούσαμε όλοι να είχαμε πεθάνει. Αποκοιμηθήκαμε όλοι γρήγορα. Κι εγώ το ίδιο. Είχα σύντομα όνειρα για το πώς τελείωσε η ζωή μου. Πραγματικά και αληθινά. Μετά από εννέα λεπτά ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει, επειδή δεν υπήρχε παροχή οξυγόνου. Ορισμένοι παίκτες δεν ξύπνησαν αμέσως μετά την προσγείωση. Παραλίγο να πάθουμε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Άλλη μισή ώρα πτήσης και θα ήμασταν όλοι νεκροί», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο παίκτης της Γκάμπιας Σάιντι Γιάνκο με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε ότι μέλη της ομάδας αντιμετωπίζουν πονοκεφάλους και έντονη ζάλη, ενώ αποδοκίμασε τόσο την AFCON, όσο και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα