Τραγωδία: Πέθανε λίγες μέρες μετά την πλαστική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών

Τραγωδία: Πέθανε λίγες μέρες μετά την πλαστική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών

Μια Βρετανίδα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση για ανόρθωση και αύξηση των γλουτών στην Τουρκία, πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Η Demi Agoglia, 26 ετών, από το Σάλφορντ του Μάντσεστερ, πιστεύεται ότι υπέστη πολλαπλές καρδιακές προσβολές που προκλήθηκαν από λιπώδη εμβολή. Oι γιατροί είπαν ότι η επέμβαση της την περασμένη Πέμπτη ήταν επιτυχής.

Η Agoglia, η οποία απέκτησε το τρίτο της παιδί πριν από 7 μήνες, φέρεται να παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Μάντσεστερ, ανέφερε η Sun.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, επέστρεψε στην κλινική της Κωνσταντινούπολης για έλεγχο, αλλά έπαθε καρδιακή προσβολή σε ένα ταξί στο δρόμο για το νοσοκομείο, καθώς ο σύντροφός της, Μπράντλεϊ Τζόουνς, της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να της σώσει τη ζωή. 

Η 26χρονη μεταφέρθηκε στην εντατική αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της τη Δευτέρα. Η μητέρα φέρεται να πέταξε στην Τουρκία έχοντας ήδη κάνει οδοντιατρική εργασία η οποία απέτυχε καθώς και μια άλλη χειρουργική επέμβαση.

Ο συντετριμμένος αδελφός της Carl, 37 ετών, δήλωσε ότι η οικογένεια και ο σύντροφός της προσπάθησαν να την πείσουν να μην κάνει το bum lift καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Είμαστε απλώς σε σοκ. Πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να το κάνει. Είχε πάει προηγουμένως να κάνει τα δόντια της. Κανείς δεν ήθελε να πάει σε άλλη χώρα για να κάνει την επέμβαση, αλλά είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δεν το σκεφτόταν αυτό. Ο σύντροφός της είναι ακόμα εκεί και ο μπαμπάς του μόλις ταξίδεψε αεροπορικών για να είναι μαζί του. Αν κάποιος σκέφτεται να πάει στην Τουρκία για μια επέμβαση, θα έλεγα να μην το κάνει! Ούτε ο φίλος της δεν ήθελε να το κάνει. Αλλά ήταν 26 ετών και είχε το δικό της μυαλό. Ούτε η μαμά της ήθελε» περιέγραψε ο 37χρονος.

«Μας είπαν ότι ο φίλος της έπρεπε να της κάνει CPR σε ένα ταξί. Πιστεύουμε ότι και οι δύο επέστρεψαν στην κλινική για έλεγχο και ότι κατέρρευσε στην κλινική» πρόσθεσε.

«Έπρεπε να κάνει ΚΑΡΠΑ. Δεν ξέρω αν πέθανε στο νοσοκομείο ή πριν. Αυτό είναι ασαφές. Δεν γνωρίζουμε τις πλήρεις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ο σύντροφός της χρειάζεται να πάρει πιστοποιητικό θανάτου για να την φέρουμε πίσω. Είναι μόλις 26, δεν έπρεπε να έχει πεθάνει. Απλά μην το κάνετε, είναι τόσο υψηλός κίνδυνος. Δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει. Έχει αφήσει τρία μικρά παιδιά πίσω» είπε ο αδελφός της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα