Τα βογγητά της μάνας ξύπνησαν την κόρη, που την έπιασε να κάνει ...

Η κόρη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά η μητέρα της είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Είχε προσκαλέσει δυο συμμαθητές της (κόρης) σπίτι, ηλικίας 16 και 17 ετών και μόλις την πήρε ο ύπνος άρχισε να κάνει σεξ μαζί τους.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τρίο, η μητέρα άρχισε να φωνάζει και να ουρλιάζει στον παροξυσμό της πράξης και η κόρη ξύπνησε και πήγε στο διπλανό δωμάτιο να δει τι συμβαίνει.

Εκεί είδε τη μητέρα της 40 ετών, γυμνή, ανάμεσα στους δυο συμμαθητές της από το σχολείο. Αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σπίτι. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα συμμετείχε σε φόρουμ  με νεαρά άτομα στο διαδίκτυο, στο οποίο τυχαία βρισκόντουσαν  και οι δύο συμμαθητές της κόρης της.

Κουβέντα στην κουβέντα έδωσαν ραντεβού στο σπίτι της στη Φλόριντα. Η μητέρα είχε πιει μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Η αναφορά των αστυνομικών αναφέρει «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες του ερωτικού τριγώνου.

Η μητέρα κάποια στιγμή προφασίστηκε ότι θέλει να κάνει ένα μπάνιο και κάλεσε μαζί της έναν από τους δυο νεαρούς για να την… βοηθήσουν. Τον πήρε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να του κάνει στοματικό σεξ. Την ώρα εκείνη μπήκε και ο άλλος συμμαθητής τον οποίο δέχτηκε η 40χρονη και εκείνον στο κρεβάτι της.

Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν είναι σοβαρότατες και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί με φυλάκιση αρκετών χρόνων. Η εισαγγελέας διέταξε επίσης την προφυλάκισή της έως ότου διεξαχθεί η δίκη της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα