Το ISIS απειλεί με νέες επιθέσεις - Μετατρέψτε την αλλαγή του χρόνου σε αιματοβαμμένη ταινία τρόμου

Με νέα «χτυπήματα» σε Ευρώπη και ΗΠΑ, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά απειλεί το ISIS, βάζοντας στο στόχαστρο συγκεκριμένες εκκλησίες και πρόσωπα σε Γαλλία, Ολλανδία και 50 αμερικανικές πολιτείες.

«Μετατρέψτε την αλλαγή του χρόνου για τους Χριστιανούς σε αιματοβαμμένη ταινία τρόμου», ανέφερε το μήνυμα - κάλεσμα μέλους της ομάδας «μυστικά των τζιχαντιστών», λίγα μόνο 24ωρα μετά την ανάληψη ευθύνης για το μακελειό στο Βερολίνο.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του vocativ.com, ο ίδιος παρέθετε εγχειρίδια για τη χρήση και την προετοιμασία όπλων και εκρηκτικών μηχανισμών για τους επίδοξους δράστες.

Αλλος χρήστης, μέσω της εφαρμογής Telegram, ζήτησε από τους «μοναχικούς λύκους» να επιτεθούν σε δρόμους, αγορές και «οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο».

Θηριωδία των τζιχαντιστών στο Χαλέπι: Έκαψαν ζωντανούς δύο Τούρκους στρατιώτες

Λίγες ώρες μετά τις απειλές προς τη Δύση για λουτρό αίματος στη διάρκεια των εορτών, οι τζιχαντιστές προέβησαν σε νέα θηριωδία. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος απεικονίζονται δύο Τούρκοι στρατιώτες να καίγονται ζωντανοί και ενώ είχαν συλληφθεί αιχμάλωτοι στο Χαλέπι.

Οι δύο άνδρες, με ξυρισμένα τα κεφάλια τους και φορώντας τις στολές παραλλαγής, βγαίνουν από ένα κλουβί με αλυσίδες περασμένες στο λαιμό και στο σώμα τους και οδηγούνται από τους ισλαμιστές ξυπόλητοι στην μέση της ερήμου «σαν τα σκυλιά προς τον θάνατό τους», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ακολούθως, όπως φαίνεται στο βίντεο,  ενεργοποιείται ασύρματα από έναν μαχητή του ISIS, εύφλεκτος μηχανισμός με αποτέλεσμα να καταφθάσουν ταχύτατα προς το μέρος των αιχμαλώτων φλόγες που τους προκαλούν μαρτυρικό θάνατο καθώς οι στολές τους προφανώς έχουν περιλουστεί με εύφλεκτο υλικό.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, που έχει όλο το βίντεο στη διάθεσή της, οι στρατιώτες κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για τη ζωή τους, χωρίς αποτέλεσμα...

Mε τη δημοσίευση του βίντεο «έπεσαν» στην Τουρκία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην είναι προσβάσιμα στη χώρα στοιχεία από τις βάρβαρες εκτελέσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα