Πτήση MH370: Από ερωτική απογοήτευση έριξε το αεροπλάνο ο πιλότος;

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνουν στην δημοσιότητα οι έρευνες που συνεχίζονται, για τα αίτια της πτώσης της πτήσης  MH370 της Malaysia Airlines,  φέροντας στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Dailymail λοιπόν, ο κυβερνήτης της πτήσης Zaharie Ahmad Shah, αντάλλαζε μηνύματα με μια παντρεμένη γυναίκα δύο ημέρες πριν πέσει το αεροπλάνο που κυβερνούσε, με 239 επιβαίνοντες. Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με την Fatima Pardi, αν και εκείνη υποστηρίζει ως αυτές οι σχέσεις δεν ήταν ερωτικές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το περιεχόμενο του μηνύματος που της έστειλε ο Zaharie Ahmad Shah.

Ενώ αν και από ότι φαίνεται,  οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί συνέχιζαν να υπάρχουν συζητήσεις στο περιβάλλον τους για τις σχέσεις τους. Όπως δηλώνει η Zaharie Ahmad Shah «Ο κόσμος πάντα θα μιλάει είτε είσαι καλός είτε κακός. Πιστεύουν ότι είμαι η άλλη γυναίκα».

Εξάλλου και τις τέσσερις φορές που ανακρίθηκε η γυναίκα από τους ερευνητές του δυστυχήματος, υποστήριξε ότι  είχαν διακόψει τις σχέσεις τους, βδομάδες πριν την πτώση του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα