Θρίλερ στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Θα επαναλειτουργήσει το μεσημέρι

Τμήματα του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης εκκενώθηκαν μετά την είσοδο ενός επιβάτη στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας, ανακοίνωσε η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα.

«Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνεπώς, εκκένωσε τα τμήματα Α και Α+ του τερματικού σταθμού και οι επιβάτες θα περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας», σύμφωνα με την Fraport.

Η εκπρόσωπος της Fraport πρόσθεσε ότι η παραβίαση αυτή της ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ομοσπονδιακής αστυνομίας ένας άνδρας βρίσκεται υπό ανάκριση σε σχέση με το περιστατικό ενώ δεν έχει εντοπισθεί κάποιο απαγορευμένο αντικείμενο και δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν η παραβίαση ήταν σκόπιμη.

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θα επαναλειτουργήσει το μεσημέρι.

Καμιά πτήση δεν μπορεί να φθάσει στο αεροδρόμιο μέχρι τις 15.00 ώρα Ελλάδος, ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Δικτύου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol).

Δείτε φωτό και βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα