Τραγικό ατύχημα με 7χρονες την ώρα που έπαιζαν

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το τραγικό ατύχημα που συνέβη στην Κίνα...

Ένα 7χρονο κορίτσι πέθανε και η συνομήλικη ξαδελφούλα του τραυματίστηκε σοβαρά όταν πιάστηκαν σε ηλεκτρικό ρολό ενός γκαράζ στην Κίνα.

Τα δύο παιδιά έπαιζαν μαζί όταν για άγνωστο ακόμα λόγο βρέθηκαν να κρέμονται στον αέρα, καθώς το ηλεκτρικό ρολό είχε πιάσει τα χέρια και το κεφάλι τους.

Το ένα κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο, ενώ η ξαδελφούλα της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Τα κορίτσια βρήκε η γιαγιά τους, η οποία έφθασε στο γκαράζ ακούγοντας τις κραυγές τους. Αμέσως προσπάθησε να τις απεγκλωβίσει ανεβαίνοντας σε μία καρέκλα.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές έσπευσαν να βοηθήσουν τα δύο κορίτσια με εργαλεία που βρήκαν στο γκαράζ του εργοστασίου. Χρειάστηκαν πάνω από 20 λεπτά για να θέσουν σε λειτουργία το ρολό, ενώ η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε μία ώρα.

Θεωρείται ότι τα κορίτσια πάτησαν κατά λάθος τον διακόπτη του ρολού, με αποτέλεσμα να πιαστούν εκεί και να τραυματιστούν σοβαρά στο κεφάλι. Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα, διεξάγουν οι Αρχές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα