Εξαφάνιση Μπεν: Το όνειρο - τρόμος της μάνας. Είναι ζωντανός ...

Είκοσι πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν την Κυριακή 24 Ιουλίου από την ημέρα που ο μικρός Μπεν χάθηκε από προσώπου γης στο νησί της Κω.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση έχει στοιχειώσει τη ζωή και το μυαλό της μητέρας του Κέρι, που συχνά βλέπει στον ύπνο της τον γιο της να ζει και να είναι ευτυχισμένος με κάποια άλλη οικογένεια! Οταν, όμως, τον φαντάζεται να της γυρνά την πλάτη, το όνειρο μετατρέπεται στον χειρότερο εφιάλτη.

«Αυτά τα 25 χρόνια ήταν ένα μαρτύριο. Οταν εξαφανίστηκε, δεν πιστεύαμε ότι θα το ζούσαμε αυτό για 25 ημέρες, πόσο μάλλον για ένα τέταρτο του αιώνα» είπε στη βρετανική εφημερίδα «Sunday People».

Η ίδια αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετό καιρό ταράζει τον ύπνο της ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο, που έχει πάντα την ίδια κατάληξη! «Βλέπω να είναι ένας ευτυχισμένος νέος που ζει με μια άλλη οικογένεια. Ομως μετά τον βλέπω να με απορρίπτει» είπε συγκινημένη η Κέρι και πρόσθεσε: «Τότε ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι δεν είναι παρά ένα όνειρο και συνεπώς υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα για ένα ευτυχισμένο τέλος».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα