Στους τέσσερις οι νεκροί λόγω κακοκαιρίας στη Γερμανία. Βίντεο

Ισχυρές βροχοπτώσεις στη νοτιοδυτική Γερμανία προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Οι καταιγίδες που έπληξαν το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης έπνιξαν μικρές πόλεις και χωριά στη λάσπη και άλλα φερτά υλικά.

Στο Σβέμπις Γκμιντ

Ένα 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε από αμαξοστοιχία intercity, στην πόλη Σόρντορφ όταν προσπάθησε να προφυλαχθεί από τη βροχή κάτω από μια σιδηροδρομική γέφυρα, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε άλλα περιστατικά.

Ένας 60χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο Βάισμπαχ, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που πλημμύρισε πριν καταφέρει να διαφύγει, ενώ ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στο Σβέμπις Γκμιντ ενώ προσπαθούσε να διασώσει έναν άνθρωπο, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης.

Μπράουνσμπαχ

Μεγάλο τμήμα της Γερμανίας και της Δυτικής Ευρώπης επλήγη από σφοδρές καταιγίδες και φαινόμενα κακοκαιρίας. Το Σάββατο, εξαιτίας κεραυνών που έπεσαν στη βόρεια Γαλλία και τη νοτιοδυτική Γερμανία, προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό αρκετών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

efsyn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα