Ντύθηκε Κρίστιαν Γκρέι και δείτε τι έπαθε!

Την ημέρα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, ο μικρός Liam Scholes, μαθητής γυμνασίου πήγε ντυμένος στο σχολείο σαν Κρίστιαν Γκρέι κρατώντας στα χέρια του δεματικά και μια μάσκα ματιών.

Οι δάσκαλοι του ωστόσο δεν είδαν την αστεία πλευρά του ντυσίματος και αμέσως κάλεσαν τους γονείς, λέγοντας τους ότι η στολή ήταν ακατάλληλη.

Ο 11χρονος και η μητέρα του πίστευαν ότι θα ήταν αστείο να πάει με αυτή την αμφίεση αλλά μετά τις αντιδράσεις των δασκάλων η ίδια δήλωσε: «Νομίζαμε ότι ήταν αστείο. Γυρνούσαμε με τα πόδια στο σπίτι από το σχολείο και είχε την ιδέα να ντυθεί ως Κρίστιαν Γκρέι! Στην αρχή γελάσαμε, αλλά το συζητήσαμε με λίγους φίλους και είδαμε την αστεία πλευρά του και έτσι αποφασίσαμε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να φορούσε και κουστούμι. Έτσι πήρε το κουστούμι και τα παπούτσια, τα δεματικά και τη μάσκα. Τα δεματικά ήταν τόσο μικρά που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μαζί τους. Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε πρόβλημα.»

Και συνεχίζει: «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από το σχολείο λέγοντας ότι η στολή ήταν ακατάλληλη και ότι ο Liam είχε αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στις φωτογραφίες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα