Αυτή είναι η πλέον περιζήτητη νύφη η κόρη του κροίσου Κατσιματίδη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμη η φωτογραφία με την Άντρεα Κατσιματίδη, την κόρη του κροίσου Τζον Κατσιματίδη, που «ξελόγιασε» τον Μπιλ Κλίντον και χώρισε τον εγγονό τού Νίξον.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία ο Μπιλ Κλίντον αγκαλιάζει την Ελληνίδα και ποζάρει γεμάτος υπερηφάνεια δίπλα της σε ευχαριστήριο δείπνο που παρέθεσε μαζί με τη γυναίκα του για το Clinton Foundation, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο πατέρας της Τζον Κατσιματίδης είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του επιχειρηματικού ομίλου «Red Apple». Η περιουσία του μόλις πέρυσι ξεπερνούσε τα 3 δισ. δολάρια. Ήταν επίσης υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη.

Ο ομογενής έκανε μεγάλες επενδύσεις και στην ενέργεια. Έχει στην κατοχή του τη United Oil και ένα δίκτυο περίπου 400 πρατηρίων υγρών καυσίμων με την επωνυμία «Kwik-Fill» στη Νέα Υόρκη, στην Πενσιλβάνια και στο Οχάιο.

Επίσης είναι ιδιοκτήτης της United Air Fleet, η οποία μετρά 40 αεροσκάφη. Οι επιχειρήσεις του καταγράφουν πωλήσεις μεγαλύτερες των 3 δισ. δολαρίων και απασχολεί περισσότερους από 8.000 εργαζομένους.





Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα