Τον χώρισε η καρκινοπαθής γυναίκα του γιατί έκανε φιλανθρωπίες!

Ο Brian Burnie ς όταν έμαθε ότι η επί 30 χρόνια γυναίκα του Shirley, έπασχε από καρκίνο του μαστού, ανέλαβε όλα τα έξοδα για τη θεραπεία της.

Ωστόσο ο Brian, όταν έγινε καλά η γυναίκα του ίδρυσε ένα δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα για τις γυναίκες που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, προκειμένου να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί. Μάλιστα πούλησε για αυτό το σκοπό την υπερπολυτελή καθώς και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία. Το γεγονός αυτό, όπως και η γενικότερη «εμμονή» του –όπως την χαρακτηρίζει η σύζυγός του- με τις φιλανθρωπίες, επέφεραν ρήξη στη σχέση του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά το 2012 έπειτα από 30 χρόνια γάμου.

Η πρώην πλέον σύζυγος αναφέρει ότι ο άντρας της ενδιαφερόταν περισσότερο για φιλανθρωπίες, πάρα για την οικονομική ασφάλεια αυτών και των τριών παιδιών τους. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός της έδειξε αυτή του τη πλευρά, αφού στο γάμο του ζευγαριού το 1981, είχε ο ίδιος ζητήσει οι καλεσμένοι να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αντί για δώρα στους τότε νεόνυμφους.

Πλέον, ο Brian Burnie ζει σε ένα διαμέρισμα μόνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα