Φρίκη: Έθαψαν ζωντανή την 7χρονη ανιψιά τους

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα ανήλικο κορίτσι από την Ινδία και μάλιστα, από τους ίδιους της τους συγγενείς. Η 7χρονη Τανού, σώθηκε από θαύμα, καθώς η θεία και ο θείος της αρχικά προσπάθησαν να την στραγγαλίσουν και επειδή δεν τα κατάφεραν την έθαψαν… ζωντανή.

Το κοριτσάκι βρήκε τυχαία ένας άνδρας, ο οποίος περνούσε από το σημείο που ήταν θαμμένη και άκουσε τις κραυγές της. Μόλις συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάποιος άνθρωπος θαμμένος μέσα στο έδαφος ξεκίνησε το σκάψιμο. Έκπληκτος ανακάλυψε το κοριτσάκι σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Αμέσως την πήγε στο πιο κοντινό νοσοκομείο και κάλεσε τις Αρχές. Η ίδια, είπε στους αστυνομικούς, ότι είναι από το χωριό Semri Gaura, όπου έμενε με τη μητέρα της, η οποία αγνοείται από τις 20 Αυγούστου.

Η 7χρονη είχε σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο θείος και η θεία της, την άρπαξαν από το σπίτι της, προσπάθησαν να τη στραγγαλίσουν και στην συνέχεια την έθαψαν ζωντανή.

Όταν η γιαγιά της έμαθε για την περιπέτεια της μικρής, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα και πήρε το κοριτσάκι υπό την κηδεμονία της έως ότου ανακαλυφθεί το μυστήριο πίσω από την τραγική περιπέτειά της.

qkvrcozbqx53ff02c974a27.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα