Γιαγιά νομίζω ότι θα πεθάνω, το πλοίο βυθίζεται

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια μιας μαθήτριας λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της στο ναυάγιο της Νότιας Κορέας, που παρακολουθεί όλος ο πλανήτης με κομμένη την ανάσα!


Η μικρή Park Ji Yoon σύμφωνα με το Bloomberg, την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν φέρεται να πήρε την γιαγιά της τηλέφωνο και με τρομοκρατημένη φωνή να της είπε: «Γιαγιά νομίζω ότι θα πεθάνω. Το πλοίο βυθίζεται και κρεμιέμαι από τα κάγκελα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά της επιχειρούσε συνεχώς να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της. Όμως η μόνη φορά που την βρήκε στο τηλέφωνο, της είπε ότι πρέπει να κλείσει.


Λίγη ώρα αργότερα, η 74χρονη γιαγιά της έλαβε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό της από την εγγονή της, το οποίο περιείχε μόνο ένα γράμμα και από τότε η τύχη της αγνοείται!

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η μικρή δεν ήθελε να πάει εκδρομή, καθώς φοβόταν τα πλοία!!! Μάλιστα, η οικογένειά της την έπεισε υποστηρίζοντας πως θα το μετάνιωνε και πως ήταν ευκαιρία να πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της.

«Την πιέσαμε να πάει» λέει η γιαγιά, «γιατί θα το μετάνιωνε αν δεν πήγαινε με τα παιδιά, και τώρα το μετανιώνουμε εμείς» αναφέρει χαρακτηριστικά η 74χρονη.

Από τους 459 επιβαίνοντες τα 293 άτομα, στην πλειοψηφία τους μαθητές που πήγαιναν εκπαιδευτική διαδρομή αγνοούνται, ενώ στους 6 έχουν αυξηθεί οι νεκροί!

140416063507-01-sk-ship-0416-horizontal-gallery.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα