ΗΠΑ: Καθηγήτρια αποπλανούσε μαθητή της

Μια καθηγήτρια Λυκείου συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Santa Fe, πρωτεύουσας του New Mexico των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να έχει βιάσει έναν από τους μαθητές της.

Η 31ετών Jennifer Vigil κατηγορήθηκε μετά από την καταγγελία του ίδιου του θύματός της, σύμφωνα με την οποία η εν λόγω καθηγήτρια του ασκούσε αφόρητες πιέσεις προκειμένου να έχουν σεξουαλικές επαφές. Η ίδια, δεν αρνήθηκε ότι είχε επαφές με τον συγκεκριμένο μαθητή, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε, όλα έγιναν με την συναίνεσή του, κάτι που ωστόσο δεν δείχνει να μπορεί να την βγάλει από την δύσκολη θέση, καθώς, η κατάθεση του μαθητή δείχνει να είναι καταπέλτης:

Όχι μόνο χαρακτηρίζει ως αηδιαστική την όλη «εμπειρία» του με την Vigil αλλά δίνει και λεπτομέρειες για το πώς τον εγκλώβισε λέγοντάς του, «δεν θα ξεφύγεις από μένα αν πρώτα δεν μου δώσεις κάτι», ενώ προηγουμένως είχε φροντίσει να ...κλειδώσει την πόρτα της τάξης, μέσα στην οποία του επετέθη σεξουαλικά».

Σύμφωνα με τον μαθητή που έπεσε θύμα της καθηγήτριας, το ίδιο περιστατικό έγινε συνολικά δύο φορές και για να μην υπάρξει και οποιαδήποτε αμφισβήτηση των λεγομένων του, είχε φροντίσει να έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα με το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από αυτά η Jennifer Vigil οδηγήθηκε στις φυλακές ενώ το σχολείο στο οποίο δίδασκε την έθεσε σε αργία, χωρίς ωστόσο να διακόψει και την μισθοδοσία της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα