Σοκαριστικό βίντεο με το νεκρό οδηγό του Μητροπολίτη Χαλεπίου

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα τηλεοπτικού σταθμού στη Συρία και δείχνει τη σωρό του οδηγού του Συρο-Ιακωβίτη Μητροπολίτη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής έξω από το Χαλέπι.

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές. Ο άτυχος άνδρας βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στο οποίο αναφέρει: «Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλες τις εξελίξεις και τις σχετικές πληροφορίες από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απαγωγή του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Γρηγορίου Yohanna Ibrahim» ενώ υπογραμμίζεται πως για οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη εξέλιξη θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Όπως σας γράψαμε την Τρίτη, όλα τα διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν πως οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τους Μητροπολίτες, όμως ακόμα αυτή η εξέλιξη δεν έχει εξακριβωθεί. Στενοί συνεργάτες των δύο Μητροπολιτών εξέφρασαν τους φόβους τους καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής.

«Φοβόμαστε μήπως οι απαγωγείς έδωσαν την ψευδή αυτή είδηση ώστε να κερδίσουν χρόνο, για να κρυφτούν και να τους μεταφέρουν αλλού» είπε στενός συνεργάτης του κ. Παύλου.

Νέα τροπή με την απαγωγή των δυο Μητροπολιτών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα