ΗΠΑ: Νεκρός ο δράστης που άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο

Άγνωστος δράστης άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Νιούτον του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το τοπικό γραφείο εκπαίδευσης, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Αμέσως όλα τα δημόσια σχολεία της περιοχής έκλεισαν.

Νεκρός είναι ο ένοπλος που κατέλαβε το δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με το CNN, ενώ η αστυνομία έχει πάρει και τα δύο του όπλα. Νωρίτερα η τοπική εφημερίδα Hartford Courant έκανε λόγο για δύο ενόπλους.

Η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα στις 16:40 (ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με το οποίο ένας ένοπλος βρισκόταν στο κεντρικό γραφείο του σχολείου. Σύμφωνα με το τηλεφώνημα, ένας άνθρωπος φέρει «πολλαπλά τραύματα από όπλο».

Επιπλεόν η τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα αναφέρει στον ιστότοπό της ότι ένα τουλάχιστον παιδί, το οποίο μεταφερόταν από αστυνομικούς μακριά από τον χώρο του σχολείου, έμοιαζε να έχει τραυματισθεί.

Ασθενοφόρα έχουν καταφθάσει στην περιοχή, ενώ τα παιδιά κρατούσαν το ένα το άλλο από το χέρι και έκλαιγαν, καθώς οι δάσκαλοί τους τα συνόδευαν έξω από τις τάξεις τους, στη διάρκεια της εκκένωσης. Οι γονείς έσπευσαν με αγωνία στο σχολείο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα