"Χτυπήθηκε" από καρκίνο λόγω του στήθους σιλικόνης της μητέρας της

Τύψεις για μια ζωή θα νιώθει η μητέρα της 5χρονης Lucy Petagine's, η οποία "χτυπήθηκε" από καρκίνο στον εγκέφαλο, όταν ήταν 18 μηνών.

Η μητέρα της φοβάται ότι αυτό προέκυψε, γιατί κατά την διάρκεια του θηλασμού έσπασαν τα εμφυτεύματα μάρκας PIP, που είχε βάλει κατά την πλαστική αύξησης στήθους και τα οποία όπως σας έχουμε ξαναπεί περιείχαν βιομηχανική, αντί για φαρμακευτική σιλικόνη.

Το 2007 που γεννήθηκε η μικρή δεν ήταν γνωστό αυτό και έτσι όταν η  38χρονη ρώτησε τον γιατρό της αν πειράζει να συνεχίσει τον θηλασμό παρά το ότι «έσπασε» η σιλικόνη, της είχε πει καθόλου.

Τώρα οι γιατροί της λένε ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν την σχέση των δύο γεγονότων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αθώο κοριτσάκι, που σήμερα είναι μόλις πέντε ετών, να είναι άρρωστο χάρη στην τραγική κίνηση της εταιρίας εμφυτευμάτων να χρησιμοποιήσει βιομηχανική σιλικόνη.

«Είναι η ώρα να καταλάβουμε τι κάνουν όλα αυτά στον οργανισμό μας», λέει τώρα η μητέρα της μικρής, που ανησυχεί μήπως προκύψει κάποιο πρόβλημα και με την μικρότερη κόρη της, η οποία επίσης θήλαζε όντας βρέφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα