Παιδική κούκλα που βρίζει σαν "νταλικέρης"!

Θύελλα έχει ξεσηκώσει μία παιδική κούκλα, που κυκλοφορεί στην χριστουγεννιάτικη αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για μια πανέμορφη κατά τα άλλα κούκλα – μωρό, η οποία ανάμεσα στις φράσεις που είναι προγραμματισμένη να λέει είναι και βρισιές. Όπως για παράδειγμα το αμερικανικό… «κλασσικό» μπινελίκι “crazy bitch”, που σημαίνει στα ελληνικά τρελή σκύλα.

Η κούκλα έκανε έξαλλους τους γονείς σε κάθε γωνιά των Η.Π.Α., οι οποίοι ζητούν από την αλυσίδα Toys "R" Us να αποσύρει άμεσα από την αγορά το βρομόστομο μωρό. Κυριολεκτικά πόλεμος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο εναντίον της εταιρείας όχι μόνο από μπαμπάδες και μαμάδες, αλλά και από γιαγιάδες.

"Επιστρέψτε την κούκλα και μποϊκοτάρετε το Toys "R" Us", γράφει στην ιστοσελίδα των καταστημάτων η Σου, μια εξοργισμένη μητέρα από την Τούλσα της Οκλαχόμα. "Μην την αγοράσετε", προτρέπει τους γονείς μια επίσης πολύ εκνευρισμένη γιαγιά από τη Νότια Καρολίνα.

Υπάρχουν βέβαια και λίγες ωστόσο διαφορετικές απόψεις, όπως αυτή που εκφράζει η Ντανιέλ από το Λος Άντζελες που "λάτρεψε" το μωρό-νταλικέρη, το οποίο αγόρασε για την κόρη της, αλλά τελικά –μετά από μια δεύτερη και μάλλον πιο συγκροτημένη σκέψη- το χάρισε σε μια φίλη της.  Η κούκλα εμφανίστηκε στο YouTube και την ακολούθησαν σχόλια φωτιά!

Βλέποντας τον σάλο που έχει ξεσπάσει ο εκπρόσωπος της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας ότι η κούκλα "δεν βρίζει, απλώς φλυαρεί". Με τον τρόπο αυτό «βάφτισε» ούτε λίγο ούτε πολύ σε αγγελούδι το «μωρό της Ρόζμαρι»… Στο επόμενο «αθώο» παιχνίδι της πάντως, η εταιρεία θα πρέπει ίσως να φέρει και εξορκιστή!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα