Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του – Την μαχαίρωσε 17 φορές

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του – Την μαχαίρωσε 17 φορές

Η Ενκελέιντα βίωνε μαρτύρια και προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξεφύγει από τον κακοποιητικό, αλκοολικό, νταή πρώην σύζυγο.

Ο 50χρονος έφυγε από τον τόπο του στυγερού εγκλήματος, περιπλανήθηκε, αγόρασε μπύρες σαν να μην συνέβη τίποτα. Πληρώνει, παίρνει τα ρέστα και κατέφυγε σε ένα ξενοδοχείο, όπου φαίνεται πως πήγαινε συχνά.

«Αυτός ο άνθρωπος με τον καινούριο νόμο θα έπρεπε να κρατηθεί εάν η υπόθεση αναβαλλόταν εντός 3ημέρου και όχι εντός 10 ημερών. Δεν θα είχε αρθεί η κράτηση και θα δικαζόταν η υπόθεσή του. εάν δικαζόταν και δεν αναβαλλόταν εκ νέου η υπόθεση, τότε πιθανώς να υπήρχε καταδικαστική απόφαση. Είχε την δυνατότητα ακόμα και για πλημμεληματική ποινή να διατάξει ότι πρέπει να εκτιθεί μέρος της ποινής. Τα αυτόφωρα στην Ευελπίδων έρχονται σωρηδόν. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχε χρόνος να διαγνωστεί ο πλήρης φάκελος της δικογραφίας. Εκ του αποτελέσματος, έχουμε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη», επεσήμανε ο ποινικολόγος, Γιάννης Γλύκας.

Τι συνέβη

Νεκρή εντοπίστηκε, από περαστικό, στη μέση του δρόμου στην περιοχή της Πάρνηθας, μια γυναίκα περίπου 40 ετών, το πρωί της Πέμπτης.

Ο 50χρονος κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook». Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Αυτά που ανέφερε ωστόσο ο 50χρονος φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς επρόκειτο για μία γυναίκα, σύμφωνα με τους γείτονές της, αξιοπρεπή, που καθάριζε ρους κοινόχρηστους χώρους αφιλοκερδώς.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για την δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα