Μενίδι: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά

Μενίδι: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μενίδι τα ξημερώματα, όταν ένας 50χρονος Αλβανός δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου.

Τραγική φιγούρα η κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Αυτή είναι η 40χρονη που δολοφονήθηκε

 

Μητέρα δυο παιδιών και 40 ετών ήταν η γυναίκα που σκοτώθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από περίοικους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχτηκε καμία βοήθεια από την ΕΛ.ΑΣ, όταν της δόθηκε.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν τον δράστη. Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της το 2013, καθώς και το 2022 για ενδοοικογενειακή βία, ενώ χθες ο δράστης θα δικαζόταν στο αυτόφωρο για μία ακόμη φορά για ενδοοικογενειακή βία. Στη γυναίκα μάλιστα είχε δοθεί panic button.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν, μετά από καταγγελίες του θύματος, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.

Σημειώνεται ότι ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος ενδοοικογενειακής βίας την κάλεσε δυο μέρες μετά την τελευταία καταγγελία και η ίδια του απάντησε πως είναι καλά ενώ αρνήθηκε κάθε βοήθεια.

Η καταγγελία της 40χρονης:

«Την 07/05/2024 και περί ώρα 00:30’ οδηγήθηκαν στο Α΄ Α.Τ. Αχαρνών/Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το θύμα, γεν. 1984 στην Αλβανία, και ο πρώην σύντροφός της, γεν. 1974 στην Αλβανία, με ίδια διεύθυνση κατοικίας.

Η ανωτέρω υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του Ν.3500/06 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας» σε συνδυασμό με τα άρθρα 308 Π.Κ. «Απλή Σωματική Βλάβη» και 333 Π.Κ. «Απειλή» και άρθρου 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό δυνάμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06, προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

Συλληφθείς οδηγήθηκε την 07/05/2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έλαβε ρητή δικάσιμο για την Παρασκευή 17/05/2024.

Κατά το παρελθόν, δύο ακόμα φορές, το 2013 και το 2022, το θύμα είχε υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, κατά τις οποίες είχε αναζητηθεί και συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου».


Το χρονικό της δολοφονίας
Η γυναίκα εντοπίσθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος, στην άκρη του δρόμου, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της.

Στο σημείο υπήρχε ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα