19χρονη από τη Λαμία κατήγγειλε ζευγάρι ότι τη βίασε, ενώ ήταν μεθυσμένη – Έμαθε από φιλικό πρόσωπο ότι την τράβηξαν βίντεο

19χρονη από τη Λαμία κατήγγειλε ζευγάρι ότι τη βίασε, ενώ ήταν μεθυσμένη – Έμαθε από φιλικό πρόσωπο ότι την τράβηξαν βίντεο

Μήνυση σε βάρος ενός ζευγαριού, ηλικίας 64 ετών ο άνδρας και 35 ετών η γυναίκα, υπέβαλε μια 19χρονη κοπέλα από τη Λαμία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ζευγάρι πριν από περίπου δύο εβδομάδες φέρεται να εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η 19χρονη είχε περιέλθει σε κατάσταση μέθης, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, και να συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις αυτές.

 Η νεαρή έμαθε από φιλικό της πρόσωπο ότι απεικονίζεται σε βίντεο, το οποίο φέρεται πως κατείχε η 35χρονη.

Η 19χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ότι θυμάται μόνο να πηγαίνει στο σπίτι του ζευγαριού, να κοιμάται βαθιά και να ξυπνάει την επομένη ημέρα, κανονικά ενδεδυμένη, χωρίς να θυμάται κάποιο συμβάν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 64χρονου, το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα