Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό – Άφαντος ο δράστης

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό – Άφαντος ο δράστης

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Κυριακής, με απολογισμό έναν 23χρονο νεκρό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων ήταν ο τραυματίας που νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ, από όπου πήρε εξιτήριο χθες, με την Αστυνομία να προχωρά στην πορεία στην κράτησή του.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και η κατηγορία που τους βαραίνει είναι εκείνη της συμμετοχής σε συμπλοκή.

Οι έρευνες για τον δολοφόνο συνεχίζονται με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το χρονικό της συμπλοκής στο Μαρούσι

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 03:45 τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από το γνωστό νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισιάς στο ύψος του Αμαρουσίου.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές αποτυπώνει τον 23χρονο να φτάνει στο σημείο με φίλους του περίπου 20 λεπτά πριν την αιματηρή συμπλοκή και να κάθεται στα σκαλάκια που βρίσκονται έξω από το κλαμπ.

Η δεύτερη παρέα διασκέδαζε μέσα στο μαγαζί και όταν βγήκαν έξω ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους νεαρούς και ξεκίνησαν να λογομαχούν. Την ώρα του καβγά ο 23χρονος, έβγαλε ένα πιστόλι μέσα από το τσαντάκι που είχε πάνω του και επιχείρησε να πυροβολήσει όμως το όπλο έπαθε εμπλοκή.

Τότε ένας από τους δράστες τραβώντας μαχαίρι, κατάφερε να τον τραυματίσει στο λαιμό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα. Ένας 26χρονος που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ο οποίος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο σημείο της συμπλοκής και ένας ακόμα νεαρός ο οποίος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο νοσοκομείο.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα