Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό

Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό

Εντείνονται οι προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη. Η φονική συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο δράστης διαπληκτίστηκε με ένα άτομο μέσα στο νυχτερινό κέντρο με μία ασήμαντη αφορμή. Το δεύτερο άτομο βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε στο σημείο με το θύμα.

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και ξεκίνησε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.

Πρόκειται για έναν 26χρονο στρατιώτη, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και για έναν ακόμη νεαρό με τραύμα στην ωμοπλάτη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πήγε μόνος του με τα πόδια ώστε να του παράσχουν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως συμμετείχε ένα ακόμη άτομο με μαχαίρι, το οποίο αναζητείται.

Κωνσταντία Δημογλίδου για τη συμπλοκή στο Μαρούσι: «Το όπλο ήταν παράνομο»
 
Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Πρόκειται για δύο παρέες που διαπληκτίστηκαν εντός του μαγαζιού και συνεχίστηκε έξω. Πιστεύουμε πως υπάρχουν περισσότεροι δράστες από τον έναν με μαχαίρι. Όπως φαίνεται διαπληκτίστηκαν για προσωπικές υποθέσεις. Υπάρχει ποινικό παρελθόν και για τον θανών αλλά, όπως φαίνεται δεν σχετίζονταν με την αφορμή. Το όπλο ήταν παράνομο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα