Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους – «Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε»

Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους – «Όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες μονταρίστηκε»

Στο όπως τόνισε σκόπιμα «κομμένο» υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και στην κωλυσιεργία στην έρευνα για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, εστίασε το πρωί της Δευτέρας 22/4 η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης, Ελένη Τζούλη.

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» υπογράμμισε: «Καταθέσαμε αίτημα να κατατεθεί όλο το υλικό από τις κάμερες και η ανακρίτρια έδωσε άμεση εντολή από το ΑΤ και από τα γύρω Τμήματα, γιατί το υλικό που είχε στα χέρια της ήταν κομμένο», επιμένοντας ότι η εξήγηση που δίνει η Αστυνομία για λειτουργία της κάμερας μόνο με κίνηση δεν ευσταθεί καθόλου.

 «Η ανακρίτρια είχε πέντε μπλοκαρισμένα βίντεο. Με το υλικό που έχει στα χέρια της δεν γίνεται έρευνα», υπογράμμισε και τόνισε πως η ίδια η μητέρα της Κυριακής Γρίβα θα μεταβεί στο Εσωτερικών Υποθέσεων, όταν της το επιτρέψει η κατάστασή της.

Τόνισε όμως ότι, σε ερώτησή της προς αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., για το αν το υλικό από τις κάμερες έχει κατασχεθεί ή παραδοθεί, από τους ίδιους τους ένστολους που είναι υπό τη διερεύνηση των Αρχών, η απάντηση που πήρε ήταν: «Αν σου απαντήσω, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο χαμός».

«Έτσι, όλα δείχνουν πως το υλικό από τις κάμερες είναι μονταρισμένο», υπογράμμισε η δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης.

Επίσης, όπως είπε η Ελένη Τζούλη, η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο γυναικοκτόνος, δεν επέτρεψε στον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Εισαγγελία και τον δεύτερο που έχει ορίσει η οικογένεια, σε εξέτασή του, με τη δικαιολογία ότι «δεν υπήρξε πρότερη ενημέρωση για τη μετάβασή τους στις φυλακές».

«Θα αιτηθώ την επίσπευση όλων των διαδικασιών», είπε καταγγέλλοντας κωλυσιεργία στη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα