Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα – Τη λέξη τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: Δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα – Τη λέξη τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε

Μήνυμα στον πρωθυπουργό να απολύσει τους επικοινωνιολόγους του και όσους τον συμβουλεύουν για τα Τέμπη στέλνει, μέσω Χ, ο Νίκος Πλακιάς.

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στην τραγωδία, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) τονίζει πως δεν υπήρξε ποτέ μπάζωμα. «Την λέξη μπάζωμα την χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να κάνουμε την έρευνα χωρίς να τους έχουμε στα πόδια μας για τυχών τρικλοποδιές», επισημαίνει.

»Αυτοί νόμιζαν με τι λέξη μπάζωμα ότι εννοούσαμε την πίσσα που ρίξανε εκεί και την διαμόρφωση του χώρου με το εκκλησάκι και ότι από κάτω υπήρχαν στοιχεία που μας απέκρυβαν. Όμως τα πραγματικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα δικαστήρια είχαν μεταφερθεί στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ», εξηγεί.

Μάλιστα, στο σχετικό έγγραφο που επισυνάπτει αποδεικνύεται πως το σήκωμα των βαγονιών και η περίφραξη κόστισε 647.862 ευρώ, όταν «μια στοιχειώδης τηλεδιοίκηση κόστιζε γύρω στις 90.000 ευρώ και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα