Άγιοι Ανάργυροι: Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο πηγαίνουν τον δράστη της γυναικοκτονίας – Τώρα στο Τζάνειο από το Αττικό

Άγιοι Ανάργυροι: Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο πηγαίνουν τον δράστη της γυναικοκτονίας – Τώρα στο Τζάνειο από το Αττικό

Από το νοσοκομείο στη φυλακή και ξανά στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, με την τελευταία εξέλιξη να τον θέλει να μεταφέρεται ξανά στο Τζάνειο από το Αττικό νοσοκομείο, σε ένα πρωτοφανές σήριαλ μεταγωγών.

Ο δράστης μετά το εξιτήριο από το Αττικό όπου μεταφέρθηκε μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του μεταφέρθηκε αρχικά στο το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού το οποίο όμως αρνήθηκε να τον δεχθεί, καθώς δεν μπορεί να υποδεχθεί ασθενή που μόλις βγήκε από την εντατική, με αποτέλεσμα να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το νοσοκομείο Αττικόν.

Στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για κρατουμένους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος  μετά από εντολή της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους.

Μάλιστα, κατά την εξέταση του από τον ένα ψυχίατρο διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα ενώ ο δεύτερος ψυχίατρος ενημέρωσε, ότι πρόκειται για χειριστικό άτομο.

Ειδικότερα ο ψυχίατρος στην αναφορά του αναφέρει τα εξής: «Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις. Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις. Δεν διαπιστώθηκαν σοβαρές μνημονικές γνωστικές διαταραχές».

Ο γιατρός κάνει λόγο για «Επιλεκτική αμνησία – δε θυμάται τι συνέβη, θυμάται όπως αναφέρει ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο. Συναίσθημα δονούμενο. Αναφέρει ευχές θανάτου, χωρίς όμως να εκφράζει ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό».

Μάλιστα, ο ψυχίατρος επισημαίνει ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή από το νοσοκομείο Δαφνί και καταλήγει αναφέροντας ότι «Δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα