Άγιοι Ανάργυροι: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Ψυχικά υγιής λένε οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν

Άγιοι Ανάργυροι: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Ψυχικά υγιής λένε οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» από τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος δράστης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον εντόπισαν στις δύο μετά τα μεσάνυχτα στο πάτωμα του θαλάμου, όπου κρατείται, χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται, είχε κάνει μία θηλιά με τις γάζες που του είχαν βάλει στο κεφάλι, κρέμασε την θηλιά από έναν πλαστικό σωλήνα νερού που υπάρχει στο κελί, ωστόσο δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά η θηλιά έσφιξε πολύ και τον πίεσε στον λαιμό με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται ο εγκέφαλος και να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων
Αποκαλυπτικές είναι οι γνωματεύσεις των δύο ψυχιάτρων που εξέτασαν τον 39χρονο, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο δράστης δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο ψυχιατρείο, ενώ γίνεται λόγος για χειριστικές συμπεριφορές.

Παρασκευή, 5 Απριλίου

«Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις. Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά. Δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις. Δεν ελέγχονται σοβαρές γνωστικές διαταραχές, πλην μιας επιλεκτικής αμνησίας (δεν θυμάται τι συνέβη, θυμάται όμως ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο)».

«Δεδομένης της κλινικής του εικόνας και λαμβάνοντας υπόψη ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, δεν χρήζει μεταφοράς άμεσης στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

Σάββατο, 6 Απριλίου

«Σταθερή κλινική εικόνα. Λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή. Δεν αναφέρει ενεργό, αυτοκτονικό ιδεασμό. Πρόβλεψη παρορμητικών χειριστικών συμπεριφορών. Συνέχιση της παραμονής του στο Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα