Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Φρικτές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τη σοκαριστική γυναικοκτονία 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο πρώην σύντροφος της 28χρονης, τον οποίο πήγε να καταγγείλει στο ΑΤ, της έστησε καρτέρι και την μαχαίρωσε δίπλα ακριβώς από το φυλάκιο.

Το Open φέρνει, μάλιστα, στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση που κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει.

 Νέες λεπτομέρειες για τις σχέσεις του δράστη με το θύμα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Τη Δευτέρα, επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει, γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν υπάρχει περιπολικό, πάρε το 100»
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό.

Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, ωστόσο, καταγγέλεται ότι της είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο.

Η 28χρονη βγήκε έξω από το αστυνομικό τμήμα, πήγε δίπλα στην σκοπιά, όπου πήρε τηλέφωνο στο 100.

 
Εκεί ο δράστης που την είχε ακολουθήσει, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε ο δράστης.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα