Άγιοι Ανάργυροι: Κατέσφαξε την 28χρονη σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα

Άγιοι Ανάργυροι: Κατέσφαξε την 28χρονη σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα

Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε 28χρονη γυναίκα στους Αγίους Αναργύρους με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ο 39χρονος πρώην σύντροφός της ο οποίος εντοπίστηκε στο σημείο τραυματισμένος και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» συνοδεία αστυνομικών.

O δράστης αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα στην συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με το ίδιο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.

Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε. Η γυναίκα αφού ζήτησε περιπολικό να πάει σπίτι της, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και να καλέσει το 100. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος και την κατακρεούργησε.

Ωστόσο σε κοντινή απόσταση ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στην γυναίκα και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος.


 «Πήγε με το μαχαίρι & την έσφαξε»
«Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν πριν μαζί, είναι ο πρώην σύντροφός της. Είναι από τα περιστατικά που η γυναίκα λέει εγώ δε θέλω να συνεχίσω μαζί σου και ο κακοποιητής, αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορεί να το ανεχτεί αυτό, δεν μπορεί να ανεχτεί ότι η γυναίκα φεύγει, πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Γίνεται προανάκριση να δούμε πώς ακριβώς έγινε. Πληροφορίες λένε ότι πήγε στο τμήμα η γυναίκα και μετά, όπως βγήκε, την περίμενε. Βλέπουμε ότι στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς και μπροστά στην παρόρμηση που νιώθουν και την επιθετικότητα, σκοτώνουν. Εγώ δε θα την άφηνα να φύγει από το ΑΤ».

Όπως λέει ο ίδιος, ζήτημα και σε αυτά τα περιστατικά είναι η υποστελέχωση των ΑΤ, τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πολιτών.

«Ένας αξιωματικός υπηρεσίας και ένας σκοπός, αυτό είναι στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα. Υπάρχει πρόβλημα. Η αστυνομία πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει όταν συμβεί κάτι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα