«Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στην Βέροια

«Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στην Βέροια

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίτερα το πρωί στην Βέροια, όπου σκοτώθηκαν μια 68χρονη και μια 20χρονη.

Η 68χρονη και η 20χρονη περίμεναν στην στάση του λεωφορείου και τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος έχασε το έλεγχο και έπεσε πάνω στις δύο γυναίκες.

Την 68χρονη γυναίκα, σύμφωνα με όσα α είπαν αυτόπτες μάρτυρας, την πέταξε στα 25 μέτρα μακριά και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Η 20χρονη φοιτήτρια ήταν κάτω από την στάση που είχε πέσει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο ώρα αργότερα.

Η 68χρονη ήταν κάτοικος του χωριού Πατρίδας της Βέροιας, και περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην πόλη για δουλειές. Η 20χρονη ήταν στην περιοχή για να επισκεφτεί την θεία της που θα έκανε χειρουργείο σήμερα το πρωί.

«Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο»

Ο θείος της 20χρονης μιλώντας στο mega είπε: «Η γυναίκα μου θα έκανε εγχείρηση σήμερα το πρωί 8 η ώρα, 8:15 και εγώ έφυγα με την κουνιάδα μου και το αφήσαμε πίσω στο σπίτι γιατί έχω δύο μικρά παιδιά, δύο μικρά, δύο αγόρια και λέει «άστο θείε θα έρθω με το λεωφορείο εγώ για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο» και έγινε αυτό που έγινε».

Ο οδηγός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και για αυτό έχασε τον έλεγχο. Ο 64χρονος έχει δίπλωμα και φορούσε και ζώνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οι Αρχές έχουν πάρει ήδη αίμα από τον οδηγό και θα ελεγχθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που σταμάτησε η φονική πορεία του αυτοκινήτου

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ήταν με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε: «Δεν είδαμε την γυναίκα που είχε πεταχτεί στα 25 μέτρα, τον οδηγό τον είδαμε, να πω κάτι πολύ απλό, αυτό το τοιχίο δεν ξηλώνεται με μια απλή ταχύτητα. Έχουμε 40χρονια εδώ στη γειτονία, χάνεται ένας άνθρωπος δικός σου. Η σύζυγός μου που είναι και νοσηλεύτρια, πήγε στην γειτόνισσα και μου είπε δεν έχει σφυγμό».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε σχετικά με το τροχαίο: «Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας - Σκύδρας, ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα