Κύκλωμα μαστροπείας – Μητέρα ανήλικης για 25χρονη: Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα

Κύκλωμα μαστροπείας – Μητέρα ανήλικης για 25χρονη: Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Αποκαλυπτικά για τον ρόλο της 25χρονης από τον Ασπρόπυργο, η οποία θεωρείται ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος, είναι τα όσα είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (20/3) η μητέρα ενός από τα ανήλικα κορίτσια.

«Δεν κατάφερε να κάνει την κόρη μου βίζιτα», τόνισε αρχικά.

«Η μικρή μου ευτυχώς αντιστάθηκε. Της είπε: Όχι! Της είπε δεν θέλει να κάνει αυτό το πράγμα. Όμως της έκανε πρόταση και της είπε να της δίνει 50 ευρώ από κάθε πελάτη που θα πηγαίνει. Όμως η κόρη μου αντιστάθηκε. Δεν κατάφερε να την κάνει βίζιτα. Εγώ ήθελα να βοηθήσω μια άλλη μαμά, μετά βρέθηκαν άλλες 6 μητέρες, άλλες 6 οικογένειες. Πέρα από βίζιτες, έβαζε τα κορίτσια να κλέβουν. Η δικιά μου είναι άχρηστη για να κλέβει. Όμως μαζί με τους άλλους -γιατί μέσα είναι και Ρομά- της κατέστρεψαν το ποινικό μητρώο. Συνέχεια τη μικρή μου την έπιανε η Αστυνομία. Αφού δεν το έχει το κορίτσι μου, δεν ξέρει να κλέβει. Ήξερα ότι την έχουν μπλέξει και την κατηγορούν χωρίς λόγο αυτοί για να βγουν λάδι. Είχα ζητήσει να ανοίξει ο φάκελος της 25χρονης από πριν», πρόσθεσε.

«Εδώ είναι χώρα σας, εγώ είμαι φιλοξενούμενη εδώ. Παλέψτε, Έλληνες, για το μέλλον των παιδιών σας! Σώστε τα από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι και άλλοι στο κύκλωμα που δεν έχουν ακόμη λογικά εντοπιστεί. Όσες μητέρες τα κοριτσάκια τους έχουν πέσει θύματα να βγουν να μιλήσουν», υπογράμμισε η μητέρα.

Πώς πληρώνονταν τα ανήλικα κορίτσια

«Όπως προκύπτει, κάποιοι από τους άνδρες που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια, σε κάποιες περιπτώσεις “πλήρωναν” μετά τα ερωτικά ραντεβού με κοκαΐνη ή ακόμη και κάνοντας τους δωρεάν ένα… τατουάζ ύστερα από κάθε ερωτική πράξη», είπε επίσης στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

 Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνονταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπρατταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα