Στην κατεδάφιση παράνομων κατασκευών σε πεζοδρομία προχώρησε ο δήμος Νέας Ιωνίας

Στην κατεδάφιση παράνομων κατασκευών σε πεζοδρομία προχώρησε ο δήμος Νέας Ιωνίας

Στην κατεδάφιση παραπηγμάτων, που καταλάμβαναν παράνομα τμήματα του πεζοδρομίου στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Νέας Ιωνίας, προχώρησε η δημοτική αρχή.

Ο συγκεκριμένος χώρος, όπως λέει ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, ήταν εγκαταλελειμμένος για χρόνια και τα άδεια κτίρια είχαν γίνει άντρο παραβατικότητας.

«Αυτό εδώ έχει να κάνει με δημόσιο κίνδυνο. Δεν μπορούμε να περνάμε τον κόσμο μας χωρίς πεζοδρόμιο μέσα από τον δρόμο. Τελειώσαμε με αυτό, είναι και η παραβατικότητα. Εδώ βρήκαμε ενέσεις. Γίνεται το βράδυ αλισβερίσι».

Όπως λένε και οι δημότες της Νέας Ιωνίας, αυτοί οι παράνομοι χώροι έπρεπε εδώ και χρόνια να είχαν κατεδαφιστεί και αποδοθεί στον δήμο.

«Είμαι κάτοικος εδώ 30 χρόνια. Έπρεπε να είχανε γίνει αυτά 30 χρόνια. Εδώ ξεκινάγανε οι πλημμύρες. Δεν είχαμε πεζοδρόμια. Ήταν τρομερή η κατάσταση».

«Αυτό ήταν και εστία μόλυνσης. Είναι υγειονομική βόμβα», λένε άλλοι.

Μετά την κατεδάφιση των παραπηγμάτων, η δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας προχωρά σε μια σειρά αναπλάσεων με τελικό σκοπό να δημιουργηθούν χώροι που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα