Οι κραυγές απόγνωσης του πατέρα του νεκρού στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας στη Νίκαια

Οι κραυγές απόγνωσης του πατέρα του νεκρού στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας στη Νίκαια

Ανατριχίλα προκαλούν όσα συμβαίνουν στο σημείο της τραγωδίας στη Νίκαια μετά τη δολοφονία του 39χρονου από τον 64χρονο πεθερό του. Ο πατέρας του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ οι κραυγές απόγνωσής του ακούγονται στην περιοχή. «Στέλιο, Στέλιο», φωνάζει.

Στην περιοχή της οικογενειακής τραγωδίας ακούγονται και τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας, η οποία πιθανολογείται ότι είναι η σύζυγος του 39χρονου.

Οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί στη Νίκαια, στην οδό Κιζίκου και Μηδείας. Ένας 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με δίκανο τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το έγκλημα έγινε έξω από το γκαράζ σπιτιού επί της οδού Κυζίκου.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις σπαρκατικές στιγμές μετά το σοκαριστικό έγκλημα. Στην κάμερα του Newsbeast, δήλωσε τα εξής: «Όπως περνάμε, ακούμε έναν κρότο διπλό. Σαν μπαμ – μπαμ. Πάνω στο μηχανάκι εμείς. Φτάσαμε στο σημείο εδώ και βλέπουμε δύο ανθρώπους: ο ένας ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι προς τα κάτω και ο άλλος να είναι μπροστά. Προχώρησε λίγο και έπεσε πάλι με το κεφάλι κάτω


Σε αυτό το σπίτι μένει ο πατέρας του, που είναι και φίλος μου προσωπικός. Το παιδί του είναι αυτό εδώ νεκρό και ο άλλος ήταν ο πεθερός. Ο πατέρας ήταν έξω και έβγαινε το παιδί, ο Στέλιος. Φώναζε και η κοπέλα: Στέλιο, Στέλιο έλα μέσα και εκείνη την ώρα έγινε αυτό που έγινε. Ήταν και οι δύο ξαπλωμένοι νεκροί.

Η καραμπίνα ήταν δίπλα στον πεθερό και ένα κατσαβίδι. Αυτά είδα εγώ. Στο κεφάλι είχε χτυπήσει το παλικάρι που σκοτώθηκε.

Η γυναίκα του θύματος μένει ακριβώς δίπλα. Ήταν έξω η κοπέλα, το είδε. Έχει δυο παιδάκια».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμεναν ο γαμπρός του και η κόρη του.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας
Το έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί. Ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο, στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια. Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν στη μέση του δρόμου και η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:32. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

 
Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμεναν ο γαμπρός του και η κόρη του.

Ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο τον γαμπρό του για το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες και είχε μεταβεί στην Αθήνα, για να μείνει με το ζευγάρι.

Ως προς το έγκλημα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον περίμενε έξω από το πάρκινγκ, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με μία σφαίρα και λίγα μέτρα πιο πέρα αυτοκτόνησε.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα