Τραγωδία στα Τέμπη – Κόρη του μηχανοδηγού: «Όσα ακούγονται για τον μπαμπά μου είναι ψέματα»

Τραγωδία στα Τέμπη – Κόρη του μηχανοδηγού: «Όσα ακούγονται για τον μπαμπά μου είναι ψέματα»

«Όσα ακούγονται για τον μπαμπά μου είναι ψέματα» λέει η κόρη του Γιώργου Κουτσούμπα, του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη, μιλώντας στο STAR.

Είναι η πρώτη φορά που μιλά σε ΜΜΕ η κόρη του μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου, Αθανασία, η οποία συγκλονίζει με την αφήγησή της. «Eμείς έχουμε κηδεία κάθε μέρα. Κάθε μέρα από τις 28 Φλεβάρη έχουμε πένθος και κηδεία σπίτι μας» τονίζει.

Η Αθανασία Κουτσούμπα ένα χρόνο τώρα με τη μητέρα και τις δύο αδερφές της προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο και την απώλεια. Ήρθαν αντιμέτωπες όμως και με μία άλλη πραγματικότητα. Να διαχειριστούν τα όσα ειπώθηκαν για τον Γιώργο Κουτσούμπα, ότι δεν τήρησε τον κανονισμό, ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του.

«Πραγματικά δεν πιστεύεις αυτά που ακούς δεν χωνεύονται οι ανακρίβειες και τα ψέματα που ακούς. Ήταν όλα ψέματα, βεβαιώσεις και ιατρικά πιστοποιητικά ότι ήταν απόλυτα ικανός να ασκήσει τα καθήκοντά του, εγώ η ίδια τον πήγαινα στο Διαβαλκανικό, στο Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα, σε ψυχιάτρους, σε νευρολόγους, σε ΩΡΛ, περνούσε τα πάντα» ανέφερε.

«Θεώρησα άδικο για τη μνήμη του γιατί δεν το αξίζει αυτό. Αν έχουν κάτι χειροπιαστό με αποδείξεις να του καταλογίσουν, είμαι ανοιχτή, ας το πουν» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα