Ζάκυνθος: Σοκάρει η 19χρονη - Μου πάτησε το κεφάλι, μου είπε έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί

Ζάκυνθος: Σοκάρει η 19χρονη - Μου πάτησε το κεφάλι, μου είπε έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί

Τη φρίκη που έζησε στα χέρια του 27χρονου περιγράφει η 19χρονη που απέβαλε τελικά το μωράκι που κυοφορούσε στη Ζάκυνθο.

Η 19χρονη από τη Ζάκυνθο, που κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό αλλά και εξαναγκασμό να «ρίξει» το παιδί της, μίλησε στον Alpha για την περιπέτειά της.

«Μου πάτησε το κεφάλι, με πέταξε στο κρεβάτι και μου είπε έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί. Πως δεν μπορεί να δεχτεί πως θα το πάρει μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

«Με έβαλε να σβήσω τη φωτογραφία με τον υπέρηχο για να μην μας ματιάσουν. Δεν το έλεγε ούτε στους γονείς τους. Από το στόρι μου το μάθανε οι δικοί του άνθρωποι. Η γιαγιά μου ήταν μαζί μου στη γυναικολόγο. Αυτός με πήγε εκεί. Ήξερε πως η γιαγιά μου θα είχε αντίρρηση. Μου το έλεγε η γιαγιά μου...», συμπλήρωσε σοκαρισμένη η 19χρονη.

«Η γιαγιά μου ποτέ δεν είπε πως δεν θέλει το μωρό. Είχε πάρει τηλέφωνο πως είμαι έγκυος και πως θα με βοηθήσουν. Το μόνο που είπε ήταν πως είμαι μικρή και να μείνω σπίτι της», υπογράμμισε αναφορικά με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στη γιαγιά και στη γυναικολόγο.

Η άτυχη κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής.

Το χρονικό της φρίκης

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ζακύνθου, όταν είδαν την 19χρονη κοπέλα να μπαίνει στο νοσοκομείο Ζακύνθου σε άθλια κατάσταση, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την πρώτη στιγμή, όλα έδειχναν κακοποίηση, έτσι, ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο Γ.Ν. Ζακύνθου.

Η 19χρόνη, σε άθλια κατάσταση, μόλις είδε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τη ρώτησαν τι έχει συμβεί, άρχισε να περιγράφει καρέ-καρέ τα όσα έζησε. Χαρακτηριστικά φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι:

Ο σύντροφός της και επικείμενος πατέρας, την πήρε από το σπίτι της και με το αυτοκίνητό του πήγανε σε συγγενικά πρόσωπα του δράστη στην Κυψέλη Ζακύνθου. Αφού έφυγαν από εκεί, πήγαν στο σπίτι του δράστη και συντρόφου της 19χρονης. Της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει στο σπίτι του, με τη 19χρονη να το αρνείται. Τότε, ο δράστης άρχισε να είναι βίαιος. Με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί και την εξανάγκασε να πάρει χάπια από το στόμα και κολπικά, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Ωστόσο λίγο αργότερα, το πρωί την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος», όπου της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Η 19χρονη κοπέλα, μετά και από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Οι αστυνομικοί άμεσα προχώρησαν στην σύλληψη του 27 χρόνου σύντροφου της νεαρής κοπέλας, ο οποίος είναι πλέον κατηγορούμενος για «Διακοπή Κύησης», «Ενδοοικογενειακή Βία», «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη», και «Κλοπή».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα