Ζάκυνθος: 5 ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο μαθητή - «Θα σκότωναν το παιδί μου στο ξύλο για μια αναπάντητη»

Ζάκυνθος: 5 ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο μαθητή - «Θα σκότωναν το παιδί μου στο ξύλο για μια αναπάντητη»

Την περασμένη Πέμπτη 15χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από μία ομάδα πέντε ανήλικων, στην Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα το θύμα, βγαίνοντας από το σχολείο για να πάει στο σπίτι του και λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω από το Γυμνάσιο στη Ζάκυνθο στο οποίο φοιτά, δέχθηκε άγρια επίθεση από 5 άτομα ηλικίας 15 και 17 ετών.

Η μητερα του θυματος μίλησε αποκλειστικά στο iEidiseis λέγοντας ότι: «είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο του 15χρονου γιου μου, που είναι μαθητης 3ης Γυμνασίου. Η αφορμή ήταν μια «καταλάθος» αναπάντητη κλήση σε μια κοπέλα που είναι σε σχέση με έναν από τους 5».

Ο 15χρονος μαθητής του Γυμνασίου φέρεται να δέχθηκε απανωτές γροθιές και κλωτσιές από τους ανήλικους. Μάλιστα από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο, είχε σημάδια στα αυτιά του αλλά και πρήξιμο στη μύτη του.

«Το παιδί μου θα το είχαν σκοτώσει στο ξυλο» ανέφερε η μητέρα του θύματος στο iEidiseis, αν από το σημείο της επίθεσης δεν περνούσε τυχαία ένας άνδρας που γνώριζε την οικογένεια του θυματος ο οποίος και μπήκε ανάμεσα τους και τους χώρισε.

Ο 15χρονος πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ενώ η αστυνομία μετά από αναζητήσεις και με βάση τις περιγραφές που είχε στη διάθεση της, κατάφερε να εντοπίσει άμεσα τα πέντε άτομα τα οποία και προσήγαγαν. Ακολούθησαν οι συλλήψεις και των γονιών των πέντε ανηλίκων.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα