Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ για ξυλοδαρμό φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ για ξυλοδαρμό φοιτητή

Ο τράπερ στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ύστερα από ξυλοδαρμό φοιτητή.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (03/02), ο τράπερ από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ύστερα από ξυλοδαρμό φοιτητή.

Αναλυτικά, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 22χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταγγελία, την οποία επικαλείται η ΕΡΤ, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και, αμέσως μετά, ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Το χρονικό

Ένας 23χρόνος φοιτητής, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μαζί με δύο φίλους του έξω από γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Εκείνη την ώρα, από το σημείο περνούσε ο γνωστός τράπερ μαζί με έναν φίλο του. Για άγνωστη αιτία – μέχρι στιγμής – ο τράπερ, φέρεται να επιτέθηκε στον φοιτητή, χτυπώντας με το κεφάλι του το πρόσωπο του νεαρού. Aκολούθησε τσακωμός με τον φοιτητή να πέφτει τελικά στο έδαφος.

Πάντως, ενώ και οι δύο πλευρές αποχώρησαν από το σημείο, λίγες ώρες αργότερα ο φοιτητής δεν ένιωθε καλά και χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι του, επομένως κρίθηκε άμεσα να μπει στο χειρουργείο. Η κατάσταση του, σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα