Φως στο Τούνελ: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση 53χρονης από την Κυψέλη – Τι ισχυρίζεται η συγκάτοικός της

Φως στο Τούνελ: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση 53χρονης από την Κυψέλη – Τι ισχυρίζεται η συγκάτοικός της

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε όμως ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης.

Έφυγε αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ταυτότητα, διαβατήριο και φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Η συγκάτοικός της μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την ημέρα της εξαφάνισης της, αλλά και την συμπεριφορά της Σταυρούλας το τελευταίο διάστημα.

Η δομή που υποτίθεται πως θα εργαζόταν η Σταυρούλα και με τον υπεύθυνο της οποίας είχε ραντεβού δεν υπάρχει, αναφέρει η συγκάτοικός της.

Όταν η φίλης της είδε πως η ώρα περνά και η Σταυρούλα δεν γυρίζει σπίτι, πήρε τηλέφωνο για να την αναζητήσει, αλλά της έδειχνε κατειλημμένο.

«Μπήκα στο ίντερνετ και διάβασα πως το τηλέφωνο αυτό που κάνει ‘τουτ-τουτ’, ή κάποιος σε έχει μπλοκάρει, ή δεν πιάνει σήμα το κινητό. Το τηλέφωνο δεν πληρώθηκε και όταν δεν πληρώνεται, κόβεται».

H Σταυρούλα όταν έφυγε εκείνο το απόγευμα φορούσε μια φόρμα και μια μπλούζα γνωστής μάρκας, αθλητικά παπούτσια, ένα ακριβό ρολόι και ένα μπακ πακ, χρώματος βυσσινί.

«Είχε μαζί της κάποια χρήματα, όχι πολλά, 200 με 300 ευρώ. Όλα της τα ρούχα είναι ακριβώς όπως τα άφησε, μαζί με τις φωτογραφίες της και όλα τα προσωπικά της έγγραφα».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα